Våra lokaler

Som anställd eller verksam kan du boka mötesrum via TimeEdit

Lokaler tillgängliga för anställda och verksamma på Ekonomikum

Ev. felanmälningar om lokalerna nedan görs till: obs-passage@uu.se

Faculty Club (H429)

Faculty Club kan bokas för t.ex. interna sammanträden, workshops, möten, och institutioners sociala sammankomster. Lokalen ska ej användas för undervisning.

Bokas via e-post: lokalbokning-ekonomikum@uu.se

VIP-matsalen (E203)

VIP-matsalen kan användas för mer avskilda luncher, men fungerar också bra för möten. Den är utrustad med digital whiteboard och utrustning för Zoom men man måste man ha med sig egen dator.

Bokas via e-post: lokalbokning-ekonomikum@uu.se

Inspelningsstudio (B185)

Lokalen är tillgänglig för all personal på universitetet och är utformad så att den ska vara mycket enkel att använda. Det går att spela in material eller att använda lokalen för Zoom.

Bokas av institutionens lokalbokare.

Önskas instruktion på plats för att komma igång hjälper våra AV-tekniker till, utan extra kostnad. AV-tekniker kontaktas via av-support-ekonomikum@uu.se.

Gym (B104)

Gymet kan anställda använda, dygnet runt alla dagar i veckan. Personer som arbetar i andra campusområden kan vända sig till receptionen för att få tillträde. Lokalen är utrustad med ett antal träningsmaskiner, frita vikter och pingisbord.

Vilrum (utanför hissarna på vån 2,3,4)

Behörighet till vilrummen finns på passerkorten för anställda och verksamma på respektive våning.

Massagestol (B186B)

Massagestolen kan användas av anställda på Ekonomikum och Observatorieparken. Den behöver ej bokas. Först till kvarn gäller. Behörighet till rummet finns på passerkortet.

Andrum (B167)

Rummet är ett icke-konfessionellt andrum. Det är utformat med Dag Hammarskjölds andrum i FN-skrapan som förlaga. B167 finns ett bönerum och meditationsrum för att tillgodose sina religiösa eller andliga behov.

Andrummet är tillgängligt för anställda och studenter under dagtid och övrig tid kan anställda komma in med passerkort.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin