Verksamhetsförlagd utbildning för kostvetare
15 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK029
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Kurslitteratur
- Arbetsmiljölagen med kommentarer i lydelse från den 1 juli 2005, [Ny utg.], Solna, Arbetsmiljöverket, 2005 (http:/
www.av.se/ lagoch ratt/ aml/ ) - Arbetstidslagen: i lydelse den 1 juli 2005: kommentar och författningar, 2., [omarb.] uppl., Stockholm, Norstedts juridik, 2005 (http:/
www.av.se/ lagochratt/ atl/ ) - Gregoire, Mary B., Foodservice organizations: a managerial and systems approach, 7 uppl., Upper Saddle River, Prentice Hall, cop. 2010
- Grönroos, Christian, Service management och marknadsföring: kundorienterat ledarskap i servicekonkurrensen, 2. uppl., Malmö, Liber, 2008
- Rubenowitz, Sigvard, Organisationspsykologi och ledarskap, 3., [omarb.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2004
Referenslitteratur
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 2., rev. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2008
Kursplan
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2018, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2018, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2013
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2012
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2011
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2011
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2009