Erbjudande: Gratis inträde till Hållbarhetsdagen 14 november

31 oktober 2017

Den 14 november gästas Uppsala av 17-årige klimataktivisten Xiuhtezcatl Martinez, som håller huvudföreläsningen under Hållbarhetsdagen Uppsala Tar Ansvar på Uppsala Konsert och Kongress. Du som är student vid Uppsala universitet kan få gratisbiljett, antingen till enbart Xiuhtezcatl Martinez föreläsning eller till hela dagen.

Varmt välkommen till Hållbarhetsdagen! En dag fylld av inspiration och möten som kan göra Uppsala till en ännu bättre stad.

Syftet med dagen är att skapa medvetenhet om hur man som företag/organisation, oavsett storlek, kan ta ett större hållbarhetsansvar.

Xiuhtezcatl Martinez

Xiuhtezcatl Martinez från Colorado, USA, är en 17-årig klimataktivist, hip-hop-artist och kraftfull röst i klimatdebatten världen över. Han är chef för Earth Guardians, en global organisation av unga aktivister, konstnärer och musiker som arbetar för att bekämpa klimatförändringarna. Han har bland annat varit huvudtalare vid FN:s generalförsamling i New York. Hösten 2016 var han gäst i Skavlan där han berörde gäster och tittare.

Anmälan

Anmälan till endast Xiuhtezcatl Martinez föreläsning på eftermiddagen kl 16:00 (insläpp till Uppsala Tar Ansvar från kl 14:00)

Anmälan till heldag Uppsala Tar Ansvar, kl 8:00–15:00 (inkl. Xiuhtezcatls föreläsning kl 13:45)