Gratisbiljetter till MR-dagarna

30 mars 2021

Mänskliga rättighetsdagarna - MR-dagarna - är Nordens största forum för mänskliga rättigheter. Nu finns det möjlighet för dig som student att få gratis biljett till årets MR-dagar som äger rum 19-21 april 2021.

Uppsala universitet är medarrangör i årets MR-dagar där temat är “Mänskliga rättigheter – en fråga om var du bor?".

Arrangemanget är helt digitalt och som besökare erbjuds du ett digert seminarieprogram, samt att du har möjlighet att surfa runt i det digitala utställarområdet.

Vi kan erbjuda totalt 100 biljetter och det är först till kvarn som gäller. Är du intresserad? Kontakta Emma Lennhammar för biljett.

Läs mer om MR-dagarna.

Om MR-dagarna

Mänskliga rättighetsdagarna, MR-dagarna, har funnits sedan år 2000 och är Nordens viktigaste samlade mötesplats för praktiker, forskare, myndigheter, politiker och ideellt engagerade som arbetar med eller vill lära mer om mänskliga rättigheter. Syftet med arrangemanget är att öka kunskapen om mänskliga rättigheter och att lyfta dem högre upp på den politiska dagordningen. Någon motsvarighet till Mänskliga rättighetsdagarna när det gäller antalet deltagare finns inte i Norden och årligen samlar Mänskliga rättighetsdagarna.

Konferensen äger rum årligen i olika städer för att bidra till utvecklingen av mänskliga rättigheter i Sverige och internationellt.