För dig som är alumn

Uppsala universitets alumnnätverk är din möjlighet att hålla kontakten med universitetet och tidigare studiekamrater, men också att hitta nya vänner och ge tillbaka till ditt alma mater. Genom att bli medlem i nätverket säkerställer du att vi har kontaktuppgifter till dig så att vi kan bjuda in dig till föreläsningar och alumnträffar, skicka erbjudanden och nyheter. Du kan bredda ditt kontaktnät, engagera dig i universitets utveckling och följa universitetets forskning.

Gå med i alumnnätverket

Engagera dig

NYHETSBREV OCH MAGASIN

Håll dig uppdaterad kring aktuell forskning som sker vid Uppsala universitet genom att prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev och magasin. Som alumn kan du enkelt uppdatera din prenumeration genom att logga in i nätverket. 
Nyhetsbrevet kommer ut nio gånger per år, medan magasinet ges ut en gång per år. 

RESURSER FÖR ATT ANORDNA EGNA ALUMNEVENEMANG

Vill du anordna ett alumnevenemang? Använd ett av våra lathundar för alumnevenemang för en rad olika typer av evenemang. I våra ”toolkits” hittar du mallar och användbara tips kring hur du ska gå tillväga. 

BESTÄLLA STUDIEINTYG OCH EXAMENSBEVIS

Studenter vid Uppsala universitet laddar själva ner studieintyg via ”Mitt Ladok” under uu.se/student. Är du inte längre student vid Uppsala universitet kan du beställa ett studieintyg. Examensbevis är ett dokument som visar att du uppfyllt kraven för en viss examen.  Du kan ansöka om examensbevis online

WEBBUTIK FÖR PROFILPRODUKTER

Universitetets långa historia och många traditioner har tillsammans med de moderna forsknings- och undervisningsmiljöerna inspirerat till ett profilmaterial där dåtid möter nutid. Profilprodukterna hittar du i Uppsala universitets webbutik.

Senast uppdaterad: 2021-10-12