Häng med på kvartssamtal med UU Innovation

11 november 2020

UU Innovation bjuder in till samtal om nyttiggörande av forskningsresultat, innovation och samverkan.

I en intervjuserie under hösten 2020 bjuder UU Innovation in forskare och studenter från olika områden för att prata om nyttiggörande av forskningsresultat, innovation och samverkan. Vilka erfarenheter finns, hur fungerar det och vilka är drivkrafterna?

Kvartssamtal med UU Innovation (UUI) är en intervjuserie som vill lyfta fram olika erfarenheter av och perspektiv på nyttiggörande av forskningsresultat, innovation och samverkan. Medverkar gör forskare och studenter vid Uppsala universitet som bland annat samtalar om ämnen som antibiotikaresistens, samverkan, extrema väder och covid-19.

Man får också ta del av exempel på konkreta innovations- och samverkansprojekt samt frågor om drivkrafter, utmaningar och möjligheter. UUI har hittills genomfört tio kvartssamtal och nästan lika många väntar under november/december.

Prenumerera på Uppsala universitets nyhetsbrev

E-postadress