Sommarkurs i Additiv Tillverkning (3D-utskrift)

Diorama

Fotograf: Jonas Lindh

Vill du stärka dina karriärmöjligheter genom att lära dig en viktig ny teknik, relevant både inom forskning och industri? Då bör du anmäla dig till årets WISE sommarkurs i additiv tillverkning.

Denna sommarkurs erbjuder specialiserad träning och utbildning inriktad på toppmoderna teknologier, material och metoder som används inom området. Deltagarna får omfattande kunskap som sträcker sig bortom traditionell kursverksamhet och täcker de senaste framstegen och tillämpningarna inom additiv tillverkning. Det inkluderar praktiska workshops och övningssessioner där deltagarna direkt kan arbeta med utrustning och programvara. Denna erfarenhetsbaserade inlärning förbättrar förståelsen och bygger tekniska färdigheter som är nödvändiga för att bedriva forskning med användning av additiv tillverkning. Du kommer att få insikt i verkliga tillämpningar, utmaningar och innovationer inom sektorn för additiv tillverkning. Additiv tillverkning är i grunden tvärvetenskaplig och involverar aspekter av materialvetenskap, teknik, design och mer.

Att delta i WISE sommarkurs i additiv tillverkning erbjuder en unik möjlighet för postdoktorala forskare och doktorander att förbättra sin forskningskompetens inom detta snabbt utvecklande område och användbara verktyg inom materialvetenskapen.

Utöver den värdefulla kunskap du får, tilldelas du också 3 ECTS som du kan räkna som en del av din doktorandutbildning.

Professor Eduard Hryha, Chalmers

Professor Cecilia Persson, Uppsala Universitet

Biträdande professor Simone Fabiano, Linköpings Universitet

Prenumerera på Uppsala universitets nyhetsbrev

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin